LAATSTE UPDATE: WEL SPELEN, MAAR GEEN PARKING

  • By Frank Verschueren
  • Published 3 mei 2024
  • Tagged

In al de jaren dat het tornooi georganiseerd wordt, is er meestal 1 constante: super mooi weer!! Jammer genoeg zal het nu de derde keer zijn dat de weergoden ons iets minder gunstig gezind zijn. Maar niet getreurd, de meeste velden zijn perfect bespeelbaar :-)! En wij zijn er klaar voor om jullie een topdag te bezorgen 🙂

Het zal echter NIET mogelijk zijn om te parkeren aan de locatie van ons tornooi. Kom dus zoveel mogelijk met de fiets, te voet of laat jullie afzetten. Kom je toch met de auto? Er is een grote openbare parking aan het kapelplein, op slechts 10 min stappen van de Acacialei. Je kan de parking inrijden thv Kapelstraat nr 56 en vervolgens via Perwijsstraat en Katelijnsesteenweg naar de Acacialei stappen. Kom dus zeker op tijd en calculeer dit in! Je kan ook eerst je ploeggenoten afzetten aan de Acacialei alvorens te gaan parkeren, dan kunnen zij jullie ploeg reeds aanmelden.

Let op: deze parking is een openbare parking en wordt niet bewaakt tijdens het tornooi. Parkeren is op eigen risico.

Met dank voor het begrip!

Back to all posts